Deprecated: Optional parameter $post_types declared before required parameter $location is implicitly treated as a required parameter in /home/beginmaar.nl/public_html/beginmaar.nl/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783
Ik ben begonnen Wandelcoach Ik ben begonnen Schiermonnikoog
+31 (0)6 407 702 69 info@beginmaar.nl

Een reis van 1000 mijl begint met de eerste stap
– Lao Tse –

Het is!

Het is een feit.

Mijn reis is begonnen of… gaat verder zo je wilt! Want is een mens niet altijd op reis? Innerlijk met en bij zichzelf of gewoon fysiek verplaatsend van huis naar werk naar familie en naar vrienden. Met of zonder bagage. Met of zonder de spreekwoordelijke rugzak. Vooruit kijkend vol verwachting en verlangens gaat de gemiddelde reiziger op pad. Zo ook ik. Ik zit nu op Schiphol mijn eerste blog te schrijven. Toegezegd aan veel lieve mensen die gister op mijn uitzwaai borrel in een Hotel vander Werff zijn gekomen. Toegezegd aan mijn ouders en zus met haar gezin die nu op dit moment oudejaarsavond in Spanje aan het vieren zijn. En ook voor die mensen die gister niet op mijn uitnodiging in konden gaan omdat…gewoon omdat! Maar bovenal schrijf ik deze blog gewoon voor mezelf. Lekker spelen met letters en woorden, gedachten delen en zo me een beetje verbinden met jou als lezer.

Oudjaarsavond 2018. Wat een jaar! Huis verkocht, baan beeindigd,ontspuld, naar Spanje, thuis gekomen op Schiermonnikoog, Tim uitgezwaaid voor een jaar naar Australie, leven in de Yurt, hete zomer, veel toeristen, 4 Lytje Pole Kranten gemaakt, met de reddingsboot naar het ziekenhuis, galblaas verwijderd, 2 wortelkanaalbehandelingen, spannend borstonderzoek (met positieve uitslag), en als afsluiter afscheid nemen van zo heel erg veel lieve vrienden en bekenden. Het plan is om na 9 maanden Yurt nu 9 maanden weg te bijven, een hele zwangerschap. Benieuwd waar ik van ga bevallen, wat ga ik de komende maanden met mij mee dragen? Wie ga ik ontmoeten, welke avonturen ga ik beleven? Wat ga ik delen en wat hou ik voor mezelf? En wat ga ik zoeken en wat zal ik vinden? Oeverloos heb ik het hier al mijn dierbaren over gehad. Ik zal het ten dele hier gaan delen.

Gister heb ik in mijn reisdagboek veel lieve woorden, tips, wijze raden, waarschuwingen (“Niet met vreemde mannen meegaan” was een veel gehoorde waarschuwing…) en wensen meegekregen. Dank, ik neem ze allemaal mee!

Mijn eigen twee woorden waar ik mee op reis ga zijn:

V E R S T I L L I N G & O N T M O E T E N

Volg mij ook op social media