+31 (0)6 407 702 69 info@beginmaar.nl

Ademsessies

Leer de verbonden ademhaling in een veilige omgeving

Vrij van stress terug naar huis

Leer in 90 minuten hoe jouw eigen ademhaling jou richting een gezond en stress vrij leven kan helpen!

Wanneer je vrijuit kunt ademen, kun je ook vrijuit leven!

Vaak ademen mensen niet vrijuit omdat ze (onbewust) nog het een en ander vasthouden. 

In deze workshop maak je op een veilige manier kennis met de kracht van ademhaling. Ik laat je kennis maken met verschillende technieken. Waarbij we eindigen met de verbonden ademhaling. 

 

Verbonden ademhaling

Dit is een krachtige techniek die een transformerend en helend effect kan hebben op jouw fysieke, mentale en emotionele afdeling. Je ademt naar dát wat “vast” zit in je lijf. Denk aan onbewuste of diep weggestopte ervaringen, spanning, stress, emoties, herinneringen, overtuigingen en patronen.

Tijdens de verbonden ademhaling ga je gedurende 25 minuten je ademhaling groter maken zonder tussenpauzes. Dit heet ook wel het actieve ademdeel.

Daarna volgt een rustfase van 20 minuten. Beter bekend als de integratiefase. Je hebt dan alle tijd om in volledige rust na te voelen wat er allemaal is aangeraakt en in beweging is gebracht.

Ik begeleid je tijdens deze ademreis met behulp van muziek en affirmaties.

We werken in een klein groepje van 3 deelnemers. Zo is er ruimte en aandacht voor elkaar en kan ik als begeleider ook goed inspelen op dat wat zich aandient.

Je mag erop vertrouwen  dat je veilig bent tijdens deze workshop. Jij bewaakt je eigen grenzen.

De ademproeverij vindt altijd plaats bij mij in de praktijk. Een veilige plek waar we niet gestoord worden.

Zorg dat je los zittende kleding draagt en neem een badlaken of doek mee.

Programma

  • Welkom uitleg en oefening
  • Intentie bepalen
  • Verbonden ademhaling
  • Afronden

Agenda

Kijk in de Agenda of er een Ademsessie is tijdens jouw verblijf op Schiermonnikoog. 

Na afloop…

Ben je je bewust van je ademhaling en dat ie gaat zoals ie gaat. Je hebt nu ervaren en geleerd hoe je jouw eigen ademhaling in kunt zetten om (je) beter te voelen. En heb je kennis gemaakt met de verbonden ademhaling. Kortom na een Ademproeverij ben je volledig aanwezig in jezelf en ga je helemaal opgeladen weer naar huis.

 

Indien je na afloop het idee hebt dat je dieper in wilt gaan op hetgeen je tegen bent gekomen, mag je me altijd benaderen voor een privesessie. Kijk hiervoor ook onder mijn aanbod op Wandelcoaching, Adem coaching en Combinatie Coach Traject

ONT-moeten

De ademsessies zijn ook een mooie manier om nieuwe (gelijkgestemde) mensen te ontmoeten. Spreek na afloop bijvoorbeeld af voor een wandeling of een kop thee op ons heerlijke eiland.

Voel je niet verplicht, want als je geen contact wilt en lekker alleen naar je vakantieverblijf wilt na afloop, kan dat natuurlijk. Grote kans namelijk dat je na de verbonden ademhaling juist behoefte hebt om nog even in stilte na te voelen. Je bent hier om te ont-moeten…

per persoon

Begin jouw ademreis op Schiermonnikoog

De Ademsessie is geschikt voor volwassenen. Heb je te maken met (mentale) gezondheidsproblemen of ben je zwanger, geef dat even aan bij je aanmelding, dan kan ik hier rekening mee houden. Lees ook de lijst van contraindicaties op mijn homepagina.

De sessies gaan door bij minimum aantal aanmeldingen van 2 personen. De sessie kan dan wat korter duren, maar je krijgt wel (nog) meer persoonlijke aandacht!

N

Verbonden ademhaling

N

Hart coherentie

N

Stress release

N

Bevrijding

N

Thee en lekkers

N

Nieuwe ontmoetingen

N

90 minuten