Logo Begin maar WandelCoach op Schiermonnikoog Jacqueline Mulder Coachfinder.

COACH

Ik ben gecertificeerd coach en tevens NLP Practitioner. Mijn opleiding heb ik genoten bij Phoenix Opleidingen in Utrecht, alwaar ik de Post HBO opleiding Professionele Communicatie heb gevolgd. In deze coachopleiding zijn Systemisch Werk (familieopstellingen) Transactionele Analyse en NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) samengevoegd.

Ik heb mijzelf gedurende deze drie jaar binnenste buiten gekeerd en een schat aan inzichten verworven. Immers een goede coach kan jou alleen maar helpen wanneer zij/hij zichzelf goed kent? Je hebt er niets aan als jouw coach nog niet tot haar/zijn eigen kern is doorgedrongen.

In 2019 liep ik 800 km vanuit Zuid Frankrijk naar Santiago de Compostella. Een lang gekoesterde droom ging in vervulling. Gedurende deze 47 dagen heb ik ontdekt hoe helend wandelen werkt. Dwars door alle emoties en (fysieke) pijnen heen lopen. Overweldigende uit- en inzichten, ontmoetingen met zoveel mensen, dieren, bomen en bergen die allemaal een (verpakte) boodschap bij zich droegen, veel tranen en evenzo vele schaterlachen. Ik heb mijzelf opnieuw gevonden en barst sindsdien van het zelfvertrouwen.

In 2021 liep ik van Porto omhoog naar Santiago de Compostella. Een veel kortere route, maar evengoed weer een geweldige ervaring. Tijdens deze tocht ben ik begonnen met fine tunen. Wat wil ik nu verder met mijn leven, waar sta ik precies? Waar wil ik  naar toe? Wandelen in een mooie omgeving werkt kalmerend en inspirerend.

Tijdens een van mijn reizen kwam ik in aanraking met integratiewerk in The Presence Process van Michael Brown. Dit proces van ca 14 weken heb ik nu vier keer doorlopen. Het heeft mij nóg meer thuis gebracht bij mezelf. En me vooral ook met twee stevige benen op de grond gehouden. Ik zie Het Presence Process als een rijke aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling. Om  jou nóg beter te kunnen lezen en begeleiden is het dan ook zeker van toegevoegde waarde. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen door het lezen van vakliteratuur, het volgen van relevante workshops, webinars en door te luisteren naar voor mij interessante podcasts. 

 

 

 

Mijn naam is Jacqueline Mulder. Sinds 1991 woon en werk ik op het prachtige Schiermonnikoog. Het eilandleven, de relatieve rust, ruimte en pure schoonheid van de natuur zijn voor mij fantastische hulpbronnen en helpen mij in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Door hier in harmonie te leven en te werken kan ik jou optimaal dienen! 

Pin It on Pinterest

Share This