COACHTRAJECT OP SCHIER

Door de Covid 19 situatie kan het zijn dat je voelt dat je hele bestaan onderuit is gehaald. Je bent uit balans. Jouw functioneren op het werk, je rol binnen jouw relatie(s) en je gezinsleven zijn in een ander dagllicht komen te staan. Dit kan zijn doordat je veel meer thuis bent gaan werken, je baan bent verloren of juist omdat je op de werkvloer meer stress en spanning ervaart door de nieuwe maatschappij. 

Dit alles heeft je aan het denken gezet en je merkt dat je toe bent gekomen aan een aantal levensvragen. Echter alleen kom je er niet helemaal uit. Je hebt behoefte aan iemand die je kan helpen met het vinden van antwoorden op jouw vragen. 

Het formuleren van de juiste hulpvraag kan soms best lastig zijn. We nemen daar de tijd voor. Een goede coachvraag is het fundament voor een prettige samenwerking, dus daar ga ik goed met jou voor  zitten.

Wanneer we jouw vraag eenmaal helder hebben geformuleerd gaan we verder.

Omdat je hoogstwaarschijnlijk niet op Schiermonnikoog woont, betekent het dat je  op de boot zult stappen om met jezelf aan de slag te gaan. Dat is op zich al een mooi kado dat je jezelf gaat geven. Op het eiland kun je letterlijk afstand nemen van je huidige situatie. Dit gegeven is van onschatbare waarde en zal zeker ten gunste  bijdragen aan jouw proces.

Een coachtraject bij Begin maar is altijd maatwerk. Maar om je toch een beeld te schetsen van de mogelijkheden vind je hieronder twee denkbare mogelijkheden:

-Je komt 1 keer per maand voor een sessie van 2,5 uur naar Schiermonnikoog. De rest van de dag is voor jou! Alle tijd en vooral ook ruimte om ons gesprek te evalueren.

-Natuurlijk kun je jouw coachtraject ook combineren met een midweek of weekendje weg. Ik kan je adviseren en helpen bij het vinden van een geschikte accommodatie. Tijdens jouw verblijf plannen we meerdere gesprekken zodat je fris, opgeladen en vol met nieuwe inzichten weer naar het vaste land terug kan keren.

 

 

 

 

Er is geen andere weg dan de eigen weg

-Spinoza-

Mijn clientèle bestaat hoofdzakelijk uit hoger opgeleiden en executives die het prettig vinden of gewend zijn om af en toe wat tegengas te krijgen.

HR-managers en leidinggevenden die zichzelf of hun medewerkers een coachtraject op Schiermonnikoog gunnen kunnen uiteraard contact met mij opnemen om de diverse mogelijkheden te bespreken. Ik kom graag langs voor een kop koffie of we spreken elkaar online.

Coach

Wil je meer weten over hoe ik werk?

Pin It on Pinterest

Share This