COACHTRAJECT OP SCHIER

Ben je toe aan rust? Ben je jouw eigen spoor bijster? In een wereld die momenteel op haar kop staat is dat helemaal niet gek. Juist nu is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op jezelf. Vertrouwen op wie jij bent, waar jij voor staat, vertrouwen in jouw eigen koers. Zoek je iemand die naar je luistert, iemand die samen met jou bij jou naar binnen gaat? Een gesprek met een coach is dan een goed idee. 

Een goede coachvraag is het fundament voor een prettige samenwerking, dus daar ga ik goed met jou voor  zitten.

Wanneer we jouw vraag eenmaal helder hebben geformuleerd gaan we verder.

Omdat je hoogstwaarschijnlijk niet op Schiermonnikoog woont, betekent het dat je  op de boot zult stappen om met jezelf aan de slag te gaan. Dat is op zich al een mooi kado dat je jezelf gaat geven. Op het eiland kun je letterlijk afstand nemen van je huidige situatie. Dit gegeven is van onschatbare waarde en zal zeker ten gunste  bijdragen aan jouw proces.

Een coachtraject bij Begin maar is altijd maatwerk. Maar om je toch een beeld te schetsen van de mogelijkheden vind je hieronder twee denkbare mogelijkheden:

-Je komt 1 keer per maand voor een sessie van 1,5 uur naar Schiermonnikoog. De rest van de dag is voor jou! Alle tijd en vooral ook ruimte om ons gesprek te evalueren.

-Natuurlijk kun je jouw coachtraject ook combineren met een midweek of weekendje weg. Ik kan je adviseren en helpen bij het vinden van een fijne plek, passend bij jouw budget. Tijdens je verblijf plannen we meerdere gesprekken zodat je fris, opgeladen, vol vertrouwen en met nieuwe inzichten weer naar het vaste land terug kan keren.

 

 

 

 

Er is geen andere weg dan de eigen weg

-Spinoza-

Mijn clientèle bestaat hoofdzakelijk uit hoger opgeleiden en executives die het prettig vinden of gewend zijn om af en toe wat tegengas te krijgen.

HR-managers en leidinggevenden die zichzelf of hun medewerkers een coachtraject op Schiermonnikoog gunnen kunnen uiteraard contact met mij opnemen om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Coach

Wil je meer weten over mijn werkwijze ?

Tarieven

Particulier  € 95,- per uur incl. btw

Zakelijk      € 125,- per uur excl. btw

Pin It on Pinterest

Share This