HUIZENOPPAS

Wanneer je voor een (langere) tijd weggaat, kan het fijn zijn te weten dat je je huis niet onbeheerd achter hoeft te laten. Je kan ontzorgt op reis want de planten worden verzorgd, de brievenbus wordt geleegd, ‘s avonds brandt er licht en bij eventuele storingen is er iemand aanwezig. 

Ik heb in de loop der jaren al op vele huizen en huisdieren  mogen passen. Ik pas me snel en graag aan aan jouw leefstijl en huishouding en respecteer uiteraard je privacy en jouw veilige plek: je thuis. Ik kan in overleg tijdens je afwezigheid ook opruim- en schoonmaakklussen voor je oppakken. Zie daarvoor ook mijn toelichting bij ORGANISER. We kunnen eerst telefonisch of via Skype kennis maken en vervolgens afspraken maken die voor ons beiden goed voelen.  

 

Jacqueline took care of my home and dogs over Christmas 2019. She did a marvelous job and the house was left spotless. The dogs were taken on long walks daily and I was sent regular photos of their activities. I would highly recommend her.  

Melanie

Spain

Fijn om zo’n vertrouwde katten-vriendin in huis te hebben. Komende winter gaan we 6 weken naar Thailand dan hoop ik haar weer te strikken. Katten pensions bevielen toch niet zo goed, Nona kwam dan toch gestresst thuis. En nu heeft ze een speelkameraad, regelmatige voedertijden. En als er wat is, horen we het gelijk per app en af en toe een leuke foto, heel gezellig! We hebben een groot huis in Groningen dus fijn dat er af en toe een lichtje aangaat als we er niet zijn. En de bonus, huis ook weer netjes terugvinden na de vakantie, met een bos bloemen op tafel ?

Aradin

The Netherlands

Beste Jacqueline, 

Wat heerlijk dat je voor de 2de keer 3 weken op ons huis hebt gepast. 

Bij terugkomst was het huis super schoon. Wij zijn erg blij met jou als betrouwbare oppas en vinden je een zeer prettige persoonlijkheid. 

Graag tot de volgende keer. 

Hartelijke groet,

Bert & Tineke Korendijk

The Netherlands

Pin It on Pinterest

Share This