LOOPBAAN

Mijn naam is Jacqueline Mulder (1970). Mijn loopbaan in vogelvlucht ging als volgt:  

Van mijn 21e tot mijn 42e heb ik gewoond en gewerkt op het Waddeneiland Schiermonnikoog. Ik ontwikkelde mij van barmeisje tot hotelmanager. Maar ook werkte ik in een galerie en voor een evenementenbureau. Mijn laatste 4 jaren op het eiland heb ik als bibliotheek coördinator gewerkt.  

Tussendoor heb ik freelance gewerkt als personal organiser voor een grafisch ontwerper en een beeldend kunstenares. Toen ik in 2012 samen met mijn zoon verhuisde naar de wal, was ik werkzaam als directiesecretaresse bij een bureau voor executive search. Begin 2015 ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Begin maar.  Onder deze paraplu voer ik nu uiteenlopende opdrachten uit, maar ligt de nadruk op coaching .

Sinds 2017 ben ik hoofdredacteur van de Lytje Pole Krant, een informatieve kwartaalkrant die ik in opdracht van het VVV op Schiermonnikoog maak. Ook word ik ingehuurd voor administratie- en marketing taken voor kleine ondernemers en voer ik coach- en accountability gesprekken met mensen die nét even voorbij de gebaande paden samen met mij willen kijken naar waar ze staan en waar ze naar toe willen.  

Neem ook een kijkje op mijn LinkedIn pagina voor een indruk van mijn opdrachten. 

 

 

 

 

 

Bewustzijn is alleen mogelijk door verandering.

En verandering is alleen mogelijk door beweging.

-Aldous Huxley-

Pin It on Pinterest

Share This