Me-time op Schier

Wil je even weg van al het rennen en haasten? Verlang je terug naar de rust en de stilte die de lockdown met zich mee bracht? Je hebt misschien in deze periode wel een begin gemaakt met bezinnen en leven met aandacht en nu lijkt het alsof je weer helemaal terug bij af bent! In jouw omgeving heeft iedereen het weer druk, geen tijd (of geen zin…) en daar sta je dan! Je bent het spoor even bijster, je zou wel een klankbord willen, iemand die luistert en samen met jou reflecteert.  

Kom dan 1 of meerdere dagen naar Schiermonnikoog en maak een afspraak. Samen gaan we aan de wandel en jij mag vertellen….Op mijn Coach pagina krijg je een indruk hoe ik werk. 

Ik kan je uiteraard helpen met het vinden van een geschikte accommodatie.  

 

Vergeet wie je dacht te zijn en accepteer wie je bent.

-Dalai Lama-

 

1 DAGDEEL

We hebben voor jouw bezoek al telefonisch contact gehad. Hierin hebben we besproken waar jij behoefte aan hebt en hoe we dat invulling kunnen gaan geven. Afhankelijk van het weer en wat we hebben afgesproken haal ik je op en gaan we aan de wandel. Ik zorg dat we op mooie, stille en rustige plekjes komen waar je  vrijuit kunt praten of juist stil kunt zijn. Dit is jouw dag, jouw tijd…

Na afloop kun je er natuurlijk voor kiezen om nog even lekker een tijdje op het eiland te blijven. Als je twee of meerdere dagdelen hebt geboekt, gaan we later verder. We hebben altijd binnen een paar dagen nog even mailcontact.

 

Kosten: € 135,-

2 DAGDELEN

In het eerste dagdeel is er al het nodige aan bod gekomen. Je begint stapje voor stapje te ontdekken waar jij je nu echt goed bij voelt en wat je nodig hebt in het dagelijks leven. We gaan hier nog dieper op in, staan stil en ademen jouw verlangens samen in. We gaan net als de eerste keer weer aan de wandel of fietsen naar een mooie plek om daar te zijn. Me-time op een unieke plek ergens op het eiland.

Ook na 2 dagdelen kun je er na afloop natuurlijk voor kiezen om nog een tijdje op het eiland te blijven. Als je drie dagdelen hebt geboekt, gaan we later verder. We hebben altijd binnen een paar dagen nog even mailcontact.

Kosten: € 250,-

3 DAGDELEN

Je komt er lekker in! Me time pakken ze jou niet meer af. Je weet nu hoe je ook thuis in je dagelijks leven af en toe even een momentje voor jezelf kunt pakken. Je hebt het nodige zelfvertrouwen opgebouwd en weet nu ook diep van binnen (en niet alleen omdat iedereen het zegt…) dat het waar is dat het begint met zelfliefde om van daaruit ook je omgeving lief te kunnen hebben.

Na 3 dagdelen doe jij precies wat goed is voor jou. De kans is groot dat je nog even wat blijft hangen op het eiland of aan de wal nog even een tussenstop maakt voordat je weer naar huis gaat. We hebben altijd binnen een paar dagen nog even mailcontact.

 

Kosten: € 360,-

Pin It on Pinterest

Share This