Me-time op Schier

Het Coronavirus heeft je aan het denken gezet en je merkt dat je toe bent gekomen aan een aantal levensvragen. Echter alleen kom je er niet helemaal uit. Je hebt behoefte aan iemand die je kan helpen met het vinden van antwoorden. 

Kom dan 1 of meerdere dagen naar Begin maar op SchiermonnikoogSamen gaan we aan het werk. We  beginnen buiten om vervolgens binnen in een warme en veilige omgeving dieper op jouw vragen in te gaan. Doordat we meer dan het gangbare uur kunnen werken, is er ook écht tijd om met jouw vraagstuk aan de gang te gaan. Op mijn Coach pagina kun je lezen dat ik onder andere werk met familie opstellingen, meditaties, teken- en schrijf oefeningen en associatiekaarten. De natuur wordt door veel mensen niet alleen als helend ervaren, maar zorgt ook voor heel veel inspiratie! Het hele eiland en alles wat de elementen ons geven gaan we inzetten. 

Mijn netwerk op Schiermonnikoog is groot omdat ik hier sinds 1991 woon en werk. Ik kan je dan ook helpen aan een voor jou geschikte accommodatie als je dat wenst. 

Vergeet wie je dacht te zijn en accepteer wie je bent.

-Dalai Lama-

 

1 DAGDEEL

We hebben voor jouw bezoek al telefonisch contact gehad. Hierin hebben we besproken waar jouw vraag ligt.

Afhankelijk van het weer en wat we hebben afgesproken haal ik je op en gaan we aan de wandel. Ik zorg dat we op mooie, stille en rustige plekjes komen waar je  vrijuit kunt praten of juist stil kunt zijn. Vervolgens gaan we naar binnen en gaan dieper in op hetgeen we onderweg zijn tegen gekomen binnen in jou. Dit is jouw dag, jouw tijd…

Na afloop kun je er natuurlijk voor kiezen om nog even lekker een tijdje op het eiland te blijven. Als je twee of meerdere dagdelen hebt geboekt, gaan we later verder. We hebben altijd binnen een paar dagen nog even mailcontact. 

 

2 DAGDELEN

In het eerste dagdeel is er al het nodige aan bod gekomen. Je begint stapje voor stapje te ontdekken dat de antwoorden op de vragen die je hebt al die tijd al aanwezig waren. Samen gaan we ze naar boven halen. We staan stil en ademen de antwoorden steeds bewuster in. We gaan net als de eerste keer weer aan de wandel of fietsen naar een mooie plek om daar te zijn en te ervaren. Me-time op een unieke plek ergens op het eiland.

Ook na 2 dagdelen kun je er na afloop natuurlijk voor kiezen om nog een tijdje op het eiland te blijven. Als je drie dagdelen hebt geboekt, gaan we later verder. We hebben altijd binnen een paar dagen nog even mailcontact.

 

3 DAGDELEN

Je komt er lekker in! Me time pakken ze jou niet meer af. Je weet nu hoe je ook thuis in je dagelijks leven de antwoorden die je hebt gevonden kunt integreren. 

Je hebt zelfvertrouwen opgebouwd en weet nu ook diep van binnen (en niet alleen omdat iedereen het zegt…) dat het waar is dat het begint met zelfliefde om van daaruit ook je omgeving lief te kunnen hebben.

Na 3 dagdelen doe jij precies wat goed is voor jou. De kans is groot dat je nog even wat blijft hangen op het eiland of aan de wal nog even een tussenstop maakt voordat je weer naar huis gaat. We hebben altijd binnen een paar dagen nog even mailcontact.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This