Logo Begin maar WandelCoach op Schiermonnikoog Jacqueline Mulder Coachfinder.

MINDFUL WANDELEN

Kosten

€ 12,00 per persoon

Duur 75 minuten

Prive sessies

Wil je deze wandeling op een ander tijdstip en exclusief samen met je familie, vrienden of collega’s lopen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Naast mijn coaching bied ik Mindful Wandelen voor kleine groepen volwassenen aan. Ik laat je kennis maken met deze ontspannen manier van wandelen en welk effecten dit ook meteen heeft op je dagelijks leven.

Het was de Vietnamese boeddhistische monnik Thich Nath Hanh die in de vroege jaren 70 het begrip mindfulnes naar de westerse wereld heeft gebracht. Hij overleed in januari 2022 maar heeft een rijke erfenis achtergelaten aan kennis. Hij schreef meer dan 100 boeken waarvan een groot deel ook naar het Nederlands is vertaald. Zijn loopmeditaties worden over de hele wereld gebezigd. 

Zijn boeken en levenswijze zijn een enorme inspiratiebron voor mij en ik draag graag wat van mijn kennis en inzichten over tijdens deze wandeling middels oefeningen en verhalen. Zo kun je ook thuis mindful wandelen implementeren in je eigen leven. 

Tijdens mijn pelgrimages naar Santiago de Compostella (800 en 240 km) heb ik zelf de kracht van mindful wandelen ontdekt. Elke dag niets anders aan je hoofd dan: “Waar slaap ik vanavond, hoe kom ik aan eten en wie ontmoet ik onderweg? “.

Tijdens mindful wandelen leer je om je hoofd leeg te maken en even uit je dagelijkse routine te stappen. Het gaat bij mindful wandelen niet om de afstand of de snelheid, maar om de aandacht voor elke stap die je zet. Je wandelt als het ware naar binnen. 

Ervaren en onervaren wandelaars kunnen zich via WhatsApp bij mij opgeven.Na aanmelding krijg je de startlocatie en verdere gegevens. De wandelingen gaan door bij minimaal 4 deelnemers. Om voldoende aandacht te kunnen geven aan alle deelnemers zijn de groepen niet groter dan 12 personen.

LET OP

In de maanden juli en augustus zijn er geen Mindfull wandelingen. 

Pin It on Pinterest

Share This