+31 (0)6 407 702 69 info@beginmaar.nl

AANBOD

Maak een keuze uit het aanbod en begin…

Het menselijk lichaam is gewend om in tijden van stress “op slot” te gaan. Dit kan uitmonden in allerlei vervelende fysieke en mentale klachten. De juiste ademhaling en beweging (wandelen) zijn dé twee instrumenten die jou weer van het slot kunnen halen.

Lichaamswerk, Systemisch werk, Transactionele Analyse, NLP, Holistic Breathing en een enorme dosis levenservaring zijn de middelen die ik inzet. 

 

Wandelcoach-Schiermonnikoog-Jacqueline Mulder

Adem coaching

Jouw adem kan je veel vertellen over hoe je in het leven staat. Ben je verkrampt, heb je vaak spierpijn? Of heb je last van hyperventilatie? Dénk je dat je goed ademt, maar loop je tóch tegen bepaalde mentale of emotionele zaken aan? Je kunt je eigen ademhaling inzetten om verbetering te bewerkstelligen. Ik ben gediplomeerd ademcoach en begeleid je hierin graag.

Jacqueline Mulder Wandelcoach Schiermonnikoog

Wandel coaching

Ik heb in de loop der jaren al vele mensen op weg geholpen tijdens mijn wandelcoach sessies. Ik ben een no-nonsens coach. Ik zet je in 75 minuten voor de kern van jouw vraagstuk. De antwoorden heb je al in je, ik loop slechts naast je, moedig je aan, steun je, verbind me met je.

Combinatie Coach Traject

Het CTT is een combinatie van adem- en, wandel coaching en mindfulness. En kunnen in overleg ook deels aan de wal plaatsvinden, mits in Noord Nederland. 

 

 

Ademsessie

Je hoort misschien steeds meer over de kracht van de ademhaling. Collega’s vertellen je op maandag enthousiast over verbonden ademhalingssessies die ze het weekend gedaan hebben. Vraag jij je af waar ze het over hebben?
je kan bij mij in een veilige omgeving kennismaken met de verbonden ademhaling.

Levenskunstenaar Schiermonnikoog

Inspiratie sessie

Wil je een originele break tijdens een meeting?  Ik kom graag vertellen hoe het is om het roer volledig om te gooien. Ik neem jou en je collega’s, vrienden of familie mee op mijn (innerlijke) reis. Ik vertel over mijn 2 pelgrimages naar Santiago de Compostella en hoe ik 2 jaar solo heb gereisd. Op verzoek kan ik ook andere thema’s aansnijden. Er is volop gelegenheid voor interactie. Neem contact op voor een offerte op maat.