+31 (0)6 407 702 69 info@beginmaar.nl

AANBOD

Maak een keuze uit het aanbod en begin…

Naast de vertrouwde wandel coaching en coachtrajacten start ik in 2024 ook met het opzetten van Ademcoaching, Mindfulness aan Zee, Inspiratiesessies, Ademsessies, Combinatie Coach Trajecten en Retraites.  Dat kan natuurlijk niet allemaal tegelijk, dus telkens wanneer ik weer ruimte voel pak ik een nieuw onderdeel erbij. Hier horen ook de nodige opleidingen en trainingen bij. 

 

 

Wandelcoach-Schiermonnikoog-Jacqueline Mulder

Wandel coaching

Ik heb in de loop der jaren al vele mensen op weg geholpen tijdens mijn wandelcoach sessies. Ik ben een no-nonsens coach. Ik zet je in 75 minuten voor de kern van jouw vraagstuk. De antwoorden heb je al in je, ik loop slechts naast je, moedig je aan, steun je, verbind me met je.

Mindfulness aan Zee

Tijdens de Mindfulness aan zee sessies gaan we bij mooi weer buiten op het strand, in de duinen, het bos of aan het Wad op een hele laagdrempelige en toegankelijke manier kennis maken met mindfulness. Je krijgt aanwijzingen en oefeningen om kalmte en gemoedsrust  in je zelf te vinden.

Adem coaching

Op 5 mei 2024 (mijn geboortedag) hoop ik de opleiding Holistic breathing af te ronden.

Lees meer over waarom ik deze stap ga zetten.

Adem sessie

In de loop van 2024 verwacht ik dat je mij kunt boeken voor een ademsessie in groepsverband. Denk bijvoorbeeld als onderdeel van een teamuitje, met een groep vriendinnen of als onderdeel van Mindfulness aan Zee.

Combinatie Coach Traject

Het CTT is een combinatie van adem-, wandelcoaching en mindfulness. En kunnen in overleg ook deels aan de wal plaatsvinden, mits in Noord Nederland. Geschikt voor zowel voor particulieren als voor bedrijven. Neem contact op voor een offerte op maat. 

Levenskunstenaar Schiermonnikoog

Inspiratie sessie

Wil je een originele break tijdens een meeting?  Ik kom graag vertellen hoe het is om het roer volledig om te gooien. Ik neem jou en je collega’s, vrienden of familie mee op mijn innerlijke reis. Ik vertel over mijn 2 pelgrimages naar Santiago de Compostella en meer. Op verzoek kan ik ook andere thema’s aansnijden. Er is volop gelegenheid voor interactie. Neem contact op voor een offerte op maat. 

 

Begin maar WandelCoach op Schiermonnikoog Jacqueline Mulder Coachfinder.

Bel of WhatsApp me gerust. Ik kom graag met je in contact.