+31 (0)6 407 702 69 info@beginmaar.nl

Referenties

Logo Begin maar WandelCoach op Schiermonnikoog Jacqueline Mulder Coachfinder.

Lees hieronder enkele ervaringen van mijn clienten

 

 

Dankjewel Jacqueline, dat jij daar op die wonderschone plek in de Schierse natuur mij de mogelijkheid gaf om anders te kijken. De energie werd in beweging gezet, doordat je mij richting gaf naar de plek die mij beter past. Wat mij betreft mag je het magie noemen en dat ging stromen. Eindelijk kickte de ontspanning in, ontlaadde er een enorme vermoeidheid, een fijne. Verwarring en spanning maakt plaats voor rust en zien wat het eiland te bieden heeft. En bij ons allebei stroomde kracht en vertrouwen weer. Terug dichtbij m’n natuur met een diepe zucht!

Cynthia

Onder de indruk van de healingsessie/coaching van Jacqueline Mulder. Na binnenkomst leek ze na de eerste meditatie aan te voelen dat er eigenlijk iets anders speelde. ‘Zullen we daar eens naar gaan kijken?’. De oefening die volgde zorgde ervoor dat ik een grote angst in de ogen kon kijken. En transformeren. Knap hoe ze dat in zo’n korte tijd naar boven wist te krijgen. Door haar humor, uitstraling en de zinnen die ze uitsprak, voelde ik me veilig. Heel fijne ruimte ook. 

Ingrid

Enige tijd geleden mocht ik als oefenclient gebruik maken van een ademsessie bij Jacqueline. Dat een goede ademhaling van groot belang is dat wist ik , maar in hoeverre een ademcoach je daar bij kan helpen niet. Ik heb de sessie als heel verrassend ervaren.
Comfortabele omgeving, duidelijke voorbereiding zowel theoretisch als procedureel wat maakt dat ik de sessie als veilig en vertrouwd heb ervaren.
Het laat zich het beste omschrijven als gecontroleerd hard werken om uiteindelijk een diepe ontspanning te ervaren waarin zich in mijn geval inzichten aandienden die mij echt verder hebben geholpen.
ik heb Jacqueline ervaren als iemand die met haar rust, kennis en kunde zeker een aanbeveling als ademcoach verdient!

Ellen Klasens Borne

Jacqueline heeft me mijn ogen geopend voor mijn innerlijke wereld. Een wereld die mooier is dan ik ooit had durven dromen. Met heel veel geduld en compassie leidde ze mij weer terug naar daar waar ik moest zijn: dicht bij mezelf.

Bas de Bruijn

Jacqueline heeft mij erg op weg geholpen naar het vinden van een stukje rust in mezelf.
Door goed te kijken en te luisteren wist zij de juiste snaar bij mij te vinden. Zij heeft ook een aantal tips gegeven en mij bepaalde dingen die ik nodig had laten ervaren.
Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Jacqueline. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Ik heb een stok gevonden tijdens een wandeling in de natuur, een week na onze coachingsessie. Ik ben er alleen nog niet aan toegekomen om er na de die ene keer mee te wandelen. Maar dit gaat zeker gebeuren.
Tot ziens Jacqueline en nogmaals erg bedankt.
Harte groet,

Caroline

Ik kende Jacqueline niet, maar had tijdens mijn korte vakantie op Schier behoefte aan reflectie op iets wat steeds in mijn hoofd speelde. Tijdens onze wandeling kwam Jacqueline op ontspannen wijze gelijk tot de kern. Ook kon ze me ook wat bruikbare tips geven. De wandeling samen heeft me rust gebracht.

Hartelijke groet,

Maureen

Ik heb één wandelsessie gedaan met Jacqueline in de prachtige natuur. Maar wat was het bijzonder. Jacqueline is in staat om je in korte tijd te laten inzien wat de essentie is, waar het om gaat. Zonder alle verhalen eromheen maar meteen de kern te raken. Dat is ongelooflijk knap. De wandeling heeft op mij veel indruk gemaakt. Ik denk er nog regelmatig aan terug.

Monique

Ik was een midweek op Schiermonnikoog om inspiratie op te doen, om te genieten van de rust, de ruimte en de natuur, en om te laten komen wat er zou komen. In het krantje Lytje Pole las ik de advertentie van Jacqueline en ik besloot om een afspraak met haar te maken.

Ze nam me mee voor een wandeling in het prachtige decor van Schier en ik vertelde haar dat ik steeds vastloop om mijn ambities om te zetten in concrete stappen. Tijdens de wandeling kwamen we tot de kern en dat vond ik een bijzonder moment. Het gaf me hernieuwde energie en de moed om door te zetten.

Jaqueline schept een veilige omgeving waar jij met alles van jezelf mag ‘zijn’, je zult je bij haar snel op je gemak voelen.

Toby

Op mijn heenreis naar Schiermonnikoog besloot ik heel spontaan Jacqueline te contacten voor een wandelsessie. Een gouden greep. Jacqueline is gewend aan mensen die kort op het eiland zijn. Haar sessie op het strand was krachtig, gericht en liefdevol. In korte tijd kwam ze met mij tot de kern van mijn vraag. Jacqueline heeft aan weinig woorden genoeg en stemde goed op mij af. Een hele fijne ervaring met een fijn mens. Ik kom graag nog eens terug.

Jacqueline C ( Utrecht)

Jacqueline haalt mij altijd uit een doodlopend straatje. Met haar vragen, haar empathie, haar scherpe geest en praktische instelling. 

TB

Love the depth Jacqueline is able to go, the absolute honesty and ability to be comfortable about herself. I learnt from her about being bold, socially. I learnt from her that it’s okay to be different, in fact we aren’t different we are actually like so many other people. I learnt from Jacqueline to continue to be kind.

K. Saward

Tijdens mijn verblijf op Schiermonnikoog heb ik een wandelsessie met Jacqueline gehad. Ze nodigde me op een prettige manier uit om m’n verhaal te doen, luisterde aandachtig en vroeg door wanneer dat nodig was.

We kwamen snel tot de kern en na afloop was ik dan ook aangenaam verrast over hetgeen we in “slechts” 75 minuten besproken hadden en gedaan kregen.

Middels duidelijke metaforen wees ze mij op een aantal dingen die bij mij tot mooie inzichten leidden. Tijdens de wandeling was er tevens ruimte voor concrete oefeningen waarmee ik thuis ook vooruit kan. Kortom, een zeer prettige en verrijkende ervaring.

Paul