+31 (0)6 407 702 69 info@beginmaar.nl

Referenties

Logo Begin maar WandelCoach op Schiermonnikoog Jacqueline Mulder Coachfinder.

Lees hieronder enkele ervaringen van mijn clienten

 

 

Jacqueline heeft me mijn ogen geopend voor mijn innerlijke wereld. Een wereld die mooier is dan ik ooit had durven dromen. Met heel veel geduld en compassie leidde ze mij weer terug naar daar waar ik moest zijn: dicht bij mezelf.

Bas de Bruijn

Love the depth Jacqueline is able to go, the absolute honesty and ability to be comfortable about herself. I learnt from her about being bold, socially. I learnt from her that it’s okay to be different, in fact we aren’t different we are actually like so many other people. I learnt from Jacqueline to continue to be kind.

K. Saward

Jacqueline haalt mij altijd uit een doodlopend straatje. Met haar vragen, haar empathie, haar scherpe geest en praktische instelling. 

TB

Jacqueline heeft mij erg op weg geholpen naar het vinden van een stukje rust in mezelf.
Door goed te kijken en te luisteren wist zij de juiste snaar bij mij te vinden. Zij heeft ook een aantal tips gegeven en mij bepaalde dingen die ik nodig had laten ervaren.
Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Jacqueline. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Ik heb een stok gevonden tijdens een wandeling in de natuur, een week na onze coachingsessie. Ik ben er alleen nog niet aan toegekomen om er na de die ene keer mee te wandelen. Maar dit gaat zeker gebeuren.
Tot ziens Jacqueline en nogmaals erg bedankt.
Harte groet,

Caroline

Ik kende Jacqueline niet, maar had tijdens mijn korte vakantie op Schier behoefte aan reflectie op iets wat steeds in mijn hoofd speelde. Tijdens onze wandeling kwam Jacqueline op ontspannen wijze gelijk tot de kern. Ook kon ze me ook wat bruikbare tips geven. De wandeling samen heeft me rust gebracht.

Hartelijke groet,

Maureen

Ik heb één wandelsessie gedaan met Jacqueline in de prachtige natuur. Maar wat was het bijzonder. Jacqueline is in staat om je in korte tijd te laten inzien wat de essentie is, waar het om gaat. Zonder alle verhalen eromheen maar meteen de kern te raken. Dat is ongelooflijk knap. De wandeling heeft op mij veel indruk gemaakt. Ik denk er nog regelmatig aan terug.

Monique

Ik was een midweek op Schiermonnikoog om inspiratie op te doen, om te genieten van de rust, de ruimte en de natuur, en om te laten komen wat er zou komen. In het krantje Lytje Pole las ik de advertentie van Jacqueline en ik besloot om een afspraak met haar te maken.

Ze nam me mee voor een wandeling in het prachtige decor van Schier en ik vertelde haar dat ik steeds vastloop om mijn ambities om te zetten in concrete stappen. Tijdens de wandeling kwamen we tot de kern en dat vond ik een bijzonder moment. Het gaf me hernieuwde energie en de moed om door te zetten.

Jaqueline schept een veilige omgeving waar jij met alles van jezelf mag ‘zijn’, je zult je bij haar snel op je gemak voelen.

Toby

Op mijn heenreis naar Schiermonnikoog besloot ik heel spontaan Jacqueline te contacten voor een wandelsessie. Een gouden greep. Jacqueline is gewend aan mensen die kort op het eiland zijn. Haar sessie op het strand was krachtig, gericht en liefdevol. In korte tijd kwam ze met mij tot de kern van mijn vraag. Jacqueline heeft aan weinig woorden genoeg en stemde goed op mij af. Een hele fijne ervaring met een fijn mens. Ik kom graag nog eens terug.

Jacqueline C ( Utrecht)

Begin maar WandelCoach op Schiermonnikoog Jacqueline Mulder Coachfinder.

Bel of WhatsApp me gerust. Ik kom graag met je in contact.