Logo Begin maar WandelCoach op Schiermonnikoog Jacqueline Mulder Coachfinder.

WANDELCOACHING

Ik neem ik je mee naar de mooiste (stille) plekjes van het eiland waar we ongestoord kunnen praten, waar je tegen de wind in mag schreeuwen (als je daar behoefte aan hebt), en waar we naar de stilte om je heen en in jezelf gaat luisteren. Ik laat je ervaren hoe je eenvoudig mindfulness in je dagelijks leven toe kunt passen en wat meditatie voor jou kan betekenen. De omgeving en de elementen gaan we ten diepste benutten om je te laten voelen en ervaren wat er allemaal in jou aanwezig is. Ik luister, observeer en geef je mooie oefeningen die je thuis ook eenvoudig in kunt zetten. 

Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn, ik hou rekening met jouw conditie. Comfortabele schoenen zijn een pré, maar blote voeten mag natuurlijk ook! En je doet jezelf een groot plezier wanneer je comfortabele kleding draagt dat eventueel vies mag worden.

 

Deze wandelsessies zijn heel goed los te boeken, wanneer je bijvoorbeeld al op het eiland bent en graag een zetje wilt hebben omdat je wat vastloopt.  Ze verschillen wezenlijk van een coachtraject omdat we daarin dieper op jouw vraagstukken in gaan en we ook een intensievere werkrelatie aangaan. Je zou na een wandelsessie altijd nog kunnen besluiten om verder een traject in te gaan.

Na onze sessie kan je zelf nog wat door kuieren of je sluit je weer aan bij jouw gezelschap (vrienden, familie, collega’s) om zo fris en opgeladen je verblijf op Schiermonnikoog voort te zetten.

De wandelingen duren 5 kwartier en gaan in principe door bij ieder weertype. Echter in overleg kunnen we bij extremere weersomstandigheden ook uitwijken naar mijn praktijkruimte. 

 

JOUW VRAAGSTUK

Op weg naar de veerhaven begin je al met loslaten. Eenmaal aan boord zijn de 45 minuten die de overtocht duurt precies genoeg om je dagelijkse beslommeringen achter je te laten en de switch te maken naar tijd voor jezelf. Zo vaar je langzaam naar rust, natuur, schoonheid, verstilling, reflectie, tijd en aandacht.

Tijdens onze wandelsessie kunnen we werken aan jouw vraag. Vind je het lastig om je vraag te formuleren? Misschien staat je vraag hieronder: 

 • Hoe kan ik meer rust krijgen in mijn hoofd?
 • Ik ben er altijd voor de ander, hoe kan ik er ook voor mezelf zijn?
 • Hoe kan (weer) vertrouwen op mezelf (en de ander)?
 • Hoe kom ik uit mijn burnout?
 • Ik wil het roer omgooien maar ik durf niet!
 • Ik ervaar sinds mijn Covid veel fysieke stress

VERKENNINGSTOCHT

Wat er gebeurt tijdens onze sessies noem ik “zoekend praten”. Jij vertelt, ik moedig je aan, rem je soms waar nodig een beetje af, stel heel af en toe een vraag, ik kijk naar je en ik zie je. En dan merk je dat je al pratend tot je eigen antwoorden komt. Wanneer je niet weet waar je moet beginnen met praten, of wanneer je helemaal niet zo’n prater bent,  help ik je. Ik ga met je op  een mooie verkenningstocht. 1 sessie duurt 75 minuten.

Na afloop heb je:

 • Oefeningen gekregen om jezelf in het dagelijks leven rustig te krijgen
 • Meer inzicht over je eigen gedrag en onrust
 • Een idee welke richting je uit wilt
 • Een eerste stap richting zelfliefde en zelfvertrouwen gezet
 • Contact gemaakt met jezelf

 

Ik heb één wandelsessie gedaan met Jacqueline in de prachtige natuur. Maar wat was het bijzonder. Jacqueline is in staat om je in korte tijd te laten inzien wat de essentie is, waar het om gaat. Zonder alle verhalen eromheen maar meteen de kern te raken. Dat is ongelooflijk knap. De wandeling heeft op mij veel indruk gemaakt. Ik denk er nog regelmatig aan terug.

Monique

Jacqueline heeft mij erg op weg geholpen naar het vinden van een stukje rust in mezelf.
Door goed te kijken en te luisteren wist zij de juiste snaar bij mij te vinden. Zij heeft ook een aantal tips gegeven en mij bepaalde dingen die ik nodig had laten ervaren.
Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Jacqueline. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Ik heb een stok gevonden tijdens een wandeling in de natuur, een week na onze coachingsessie. Ik ben er alleen nog niet aan toegekomen om er na de die ene keer mee te wandelen. Maar dit gaat zeker gebeuren.
Tot ziens Jacqueline en nogmaals erg bedankt.
Harte groet,

Caroline

Pin It on Pinterest

Share This