+31 (0)6 407 702 69 info@beginmaar.nl

Adem coaching

Kom op adem op Schiermonnikoog

Een goede ademhaling is de weg naar een gezond en energiek leven!

Ik ervaar steeds vaker dat mijn cliënten zich er niet (voldoende) bewust van zijn dat ademhaling de mogelijke oorzaak én de remedie kan zijn voor allerhande fysieke en mentale klachten.

We gaan dieper in op een ontregelde ademhaling als gevolg van vast gezette lichamelijke spanning en stress ervaringen. We gaan werken aan een optimale staat van rust op een dusdanige manier dat je die in jouw dagelijks leven vrij eenvoudig en met behulp van je eigen ademhaling op kunt zoeken. Hoe fijn zou het zijn als je daar niet langer medicatie voor in gaat zetten? Maar de ademhaling als je eigen medicijn kunt gaan gebruiken?

Ook bespreken we hoe we de ademhaling in kunnen zetten bij het vergroten van je lichaamsbewustzijn, je kan helpen bij het vinden van de juiste mindset zodat je nu eens écht leert focussen op de doelen die je jezelf hebt gesteld.

Ademsessies

Kijk bij Ademsessies voor mijn workshops. Hier kun je op een laagdrempelige manier alvast in kleine groepjes kennis maken met de kracht van ademhaling.

Ademcoaching

Ontdek hoe krachtig jouw eigen ademhaling kan zijn. Ik leer je hoe je deze in kunt zetten op bijvoorbeeld spannende momenten, maar ook laat ik je ervaren om oude pijnen, bewuste en onbewuste gedragspatronen onder ogen te zien. Jouw ademhaling kun je zien als een spiegel van hoe jij met je energie omgaat. 

Ik maak met jou een analyse van je ademhaling. Dit doen we door te ontdekken en begrijpen hoe de directe relatie tussen je ademhaling en je leven is. De coaching is erop gericht je ademhaling opnieuw in te richten, zodat je kunt beginnen met een doelgerichte verbinding te ervaren met de kracht van het leven. Zodra het je is gelukt om deze creatieve kracht te laten herleven begin je weer te kiezen voor plezier in plaats van pijn, bewuste adem in plaats van verdoving en liefde in plaats van angst! 

Ja, ik wil ademcoaching

Wanneer je een sessie boekt, hebben we eerst contact per whatsapp, email of telefonisch. Ik vraag je om (in het kort) je coach vraag te formuleren waaraan je met mij zou willen werken. Ademcoaching vindt plaats in mijn praktijkruimte op Schiermonnikoog.

Wat mag je verwachten?

N

90 minuten

N

Ademanalyse

N

Vergroten lichaamsbewustzijn

N

Verbonden ademhaling

N

Hartcoherentie

N

Stress reductie

N

Zelfregulering