+31 (0)6 407 702 69 info@beginmaar.nl

Wie is Jacqueline Mulder

Geboren op 5 mei 1970. Naast de vaardigheden die ik tijdens mijn drie- jarige Post Hbo coach opleiding en in mijn loopbaan heb opgedaan, beschik ik ook op veel fronten aan een bak met levenservaring. In 2024 rond ik ook de opleiding Holistic Breathing af. 

Een burn-out is mij niet vreemd, evenals relatie issues en de kunst van het loslaten, aantrekken en afstoten in de liefde.

Ik heb in 2018 mijn huis verkocht en tot april 2020 in mijn eentje over de wereld gezworven.
Nu weer helemaal terug op Schiermonnikoog en beschikbaar voor jou.

Begin maar-Begin maar-wandelcoach-lifecoach-Schiermonnikoog-coachtraject-systemisch werk

Over en van mij verschenen

LOOPBAAN

Sinds 2014 ben ik werkzaam als coach. Ik heb daarnaast ook nog andere (freelance) werkzaamheden omdat ik zo ontzettend hou van afwisseling. Geen dag is hetzelfde bij mij. Ik coach voornamelijk wandelend over het eiland, maar ook in een hele fijne ruimte aan huis. Voor een overzicht van mijn opdracht- en werkgevers nodig ik je uit om mijn profiel op  LinkedIn te bekijken. 

WANDELCAMPAGNE

De VVV op schiermonnikoog is onlangs een wandelcampagne gestart. Want wat vaste bezoekers al lang weten, mag ook best onder een breder publiek bekend worden. Us Lytje Pole is een wandeleiland bij uitstek. Niet alleen de kilometerslange fiets-en wandelpaden, maar ook de kleine hazenpaadjes, het wad en  het strand. Buiten het vogelbroed seizoen om kan nagenoeg elke vierkante meter ontdekt worden. Op je blote voeten, met stevige wandelschoenen of op laarzen.

SOLOREIZIGER

Op 31 december 2018 begon mijn reis. Ik vloog naar mijn zoon in Australie. Samen zwierven we in zijn busje over Tasmanië, Ik bezocht tempels in Thailand, pelgrimeerde 800 km naar Santiago de Compostella, deed vrijwilligerswerk in Spanje en Frankrijk, ontmoette mooie mensen in Portugal en Engeland en na 7 maanden verving ik mijn rugzak voor een camper.  Zo reisde ik verder met mijn huis op wielen. Onderweg kon ik online blijven werken en genoot ik van mijn nomadenbestaan. Tot de eerste lockdown in maart 2020 mij over lege snelwegen terug naar Schiermonnikoog bracht.

In het najaar van 2021 heb ik 2 maanden met mijn rugzak door Portugal en Spanje gereisd. Onder andere een retreat en weer een pelgrimage naar Santiago de Compostella. 

EXPOSITIE

Oktober 2023 t/m januari 2024  –Resort Schierduin-

Als wandelcoach raak ik geïnspireerd door de verhalen van mijn cliënten en vertaal dit graag in beeld en korte gedichtjes. Objecten die ik gebruik zijn kleine gejutte schatten. Door ze op te rapen en thuis te fotograferen, breng ik de essentie van de objecten tot leven.  De ruis van de omgeving is weg en er blijft alleen een kale naakte waarheid liggen. Het bloot leggen van deze kwetsbaarheid en de daarbij behorende essentie is metaforisch voor mijn wandelcoach sessies. Lees meer in mijn LinkedIn post

Wandelcoach

HAPPINEZ

In de Happinez van juni staat een special over bezinning en bezieling op De Wadden. Op pagina 52 vind je een stukje over mijn werk als Wandelcoach. Ik werk overigens niet alleen buiten in de natuur, maar ook binnen in de beslotenheid van de veilige 4 muren in mijn praktijk aan huis. Een combinatie die werkt en soms kwadratische resultaten oplevert voor mijn cliënten. Want wanneer je naar Schiermonnikoog komt voor 1 of meerdere sessies begint het loslaten al tijdens je reis naar- en op de boot. Onderweg neem je de tijd om de switch te maken naar tijd voor jezelf.
Wanneer wij samen werken word je gehoord, is alle tijd voor jou en jouw vraagstuk. Ik geef je oefeningen mee die je later tijdens je verblijf ( en in je leven!) kunt herhalen.
Overigens nog veel meer mooie plekken, mensen en initiatieven op Schiermonnikoog in deze special!

HULPACTIE

Het voelt meer en meer als een voorrecht om op een stil en veilig Schiermonnikoog wakker te worden. Bij het openen van de gordijnen zie ik mijn zo geliefde strakblauwe ijle lucht, ik hoor de vogels en voel de lente! De verwachting die dit seizoen altijd weer met zich meebrengt heeft nu een rauwe rand. Ik moet denken aan een lied van Robert Long en zing zachtjes zijn woorden:
“ Als de zon schijnt lijkt de wereld stukken beter
Maar de rottigheid gaat onverminderd voort
Want een moord blijft ook bij zonnig weer een moord
En ook onrecht en bedrog wijken voor het zonlicht toch
Geen centimeter”
Coach op Schiermonnikoog-Over mij-Dagelijkse moed

DAGELIJKSE MOED

tekent verhalen op van mensen die haar inspirereren. Ze  had over mij gelezen en wilde graag mijn levensverhaal publiceren op haar website. Hier schrijft zij over mensen die in haar ogen over dagelijkse moed beschikken. Wat volgde was een leuke dag op het eiland, vol met mooie gesprekken. Een week later had ik nog eens een bonus dag met fotograaf Laurens Aaij

Ik hoop dat jij als lezer geïnspireerd raakt. Is het niet door mijn verhaal, dan misschien door een ander mooi verhaal op deze website. 

DE ZONDAG

De Vlaamse journalist Tom van den Berghe heb ik samen met zijn collega meegenomen voor een  winterse Mindful wandeling. Zo konden ze na een lange reis uit Brussel letterlijk landen op het eiland ( en in zichzelf) en daarmee met de juiste energie aan hun verdere verblijf beginnen.

De Zondag is een gratis krant boordevol inspiratie en informatie met wekelijks meer dan 1,5 miljoen lezers in Vlaanderen en Brussel.
Op zondag bij een relax ontbijt met heerlijke verse broodjes of croissants, dat is hét moment om wekelijks De Zondag en maandelijks DZ magazine in huis te halen.
De Zondag en DZ magazine zijn in Vlaanderen in meer dan 3500 verdeelpunten te vinden.
Begin maar WandelCoach op Schiermonnikoog Jacqueline Mulder Coachfinder.

Bel of WhatsApp me gerust. Ik kom graag met je in contact.