Logo Begin maar WandelCoach op Schiermonnikoog Jacqueline Mulder Coachfinder.

LOCATIES

Wandelcoachen doe ik hoofdzakelijk op Schiermonnikoog. Echter ik ben niet locatiegebonden, dus wandel ook regelmatig met clienten in de omgeving van Groningen, Drenthe en Friesland.

Hou mijn website en Sociale Media in de gaten voor Spanje, Frankrijk en Portugal.

SCHIERMONNIKOOG

Op weg naar de veerhaven begin je al met loslaten. Eenmaal aan boord zijn de 45 minuten die de overtocht duurt precies genoeg om je dagelijkse beslommeringen achter je te laten en de switch te maken naar tijd voor jezelf. Zo vaar je langzaam naar rust, natuur, schoonheid, verstilling, reflectie, tijd en aandacht.

 

SPANJE

Woon je in Spanje of ben je hier vaak? ’s Winters bezoek ik regelmatig mijn ouders, die al jaren overwinteren aan de Costa Blanca. Wil je onder de kalmerende Spaanse zon de beste versie van jezelf naar boven halen en afrekenen met stress en onrust? Kijk hieronder voor de data en locaties en maak een afspraak. 

 

Ik heb één wandelsessie gedaan met Jacqueline in de prachtige natuur. Maar wat was het bijzonder. Jacqueline is in staat om je in korte tijd te laten inzien wat de essentie is, waar het om gaat. Zonder alle verhalen eromheen maar meteen de kern te raken. Dat is ongelooflijk knap. De wandeling heeft op mij veel indruk gemaakt. Ik denk er nog regelmatig aan terug.

Monique

Jacqueline heeft mij erg op weg geholpen naar het vinden van een stukje rust in mezelf.
Door goed te kijken en te luisteren wist zij de juiste snaar bij mij te vinden. Zij heeft ook een aantal tips gegeven en mij bepaalde dingen die ik nodig had laten ervaren.
Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Jacqueline. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Ik heb een stok gevonden tijdens een wandeling in de natuur, een week na onze coachingsessie. Ik ben er alleen nog niet aan toegekomen om er na de die ene keer mee te wandelen. Maar dit gaat zeker gebeuren.
Tot ziens Jacqueline en nogmaals erg bedankt.
Harte groet,

Caroline

Pin It on Pinterest

Share This