+31 (0)6 407 702 69 info@beginmaar.nl

Locaties

SCHIERMONNIKOOG

De thuisbasis van Begin maar is op Schiermonnikoog. Omdat ik al ruim 30 jaar op het eiland woon en werk, ken ik alle plekjes en weet ik precies waar we ongestoord aan de slag kunnen. Ik weet waar we met welk weertype en op welke momenten van de dag we het meest rendement uit onze wandeling kunnen halen.
Ik heb een hele fijne ruimte aan huis waar we ongestoord kunnen werken tijdens de individuele coach sessies. De workshops en activiteiten voor groepen groter dan 6 personen vinden op verschillende locaties op het eiland plaats.

AAN DE WAL

Heb je al eerder een sessie met mij gedaan op Schiermonnikoog en zou je dit graag voort willen zetten bij jou in de buurt? In overleg is veel mogelijk, zeker als je in het noorden van het land woont.

Bedrijven

Voor bedrijven geldt dat wanneer je jouw werknemer(s) enkele sessies gunt ter preventie van bijvoorbeeld een burn out of andere werk- en stress gerelateerde klachten we kunnen kijken welke locatie het meest passend is.

Voor bovenstaande gelden vanzelfsprekend aangepaste tarieven i.v.m. reis-en verblijfskosten.

SPANJE

Woon je in Spanje of ben je hier vaak? ’s Winters bezoek ik regelmatig mijn ouders, die al jaren overwinteren aan de Costa Blanca. Wil je onder de kalmerende Spaanse zon de beste versie van jezelf naar boven halen en afrekenen met stress en onrust? Ik laat niet gauw een gelegenheid voorbij gaan om af te reizen naar mijn geliefde Spanje, dus contact me gerust!

Wandelcoaching

Wanneer je een afspraak hebt voor een wandelcoachsessie krijg je de dag van te voren van mij de start locatie door. Dit is altijd afhankelijk van het weer en de drukte op het eiland.

Ademcoaching

In de tweede helft van 2024 start ik met 1 op 1 ademcoaching. Deze sessies vinden plaats in mijn praktijk. Tot die tijd kun je een GRATIS sessie boeken. Meer weten? Lees hier verder.

Combinatie Coach Traject

Het CTT is een combinatie van adem-, wandelcoaching en mindfulness. En kunnen in overleg ook deels aan de wal plaatsvinden, mits in Noord Nederland.

Ademsessie

Eveneens in de tweede helft van 2024 start ik met ademsessies voor groepjes. Denk aan onderdeel van je teambuilding, bedrijfsuitje, of Mindfulness aan Zee. Locatie in overleg. 

Inspiratiesessie

Wil je een originele break tijdens een meeting?  Ik kom graag vertellen hoe het is om het roer volledig om te gooien. Ik neem jou en je collega’s, vrienden of familie mee op mijn innerlijke reis. Er is volop ruimte voor interactie.

Mindfulness aan Zee

Heb je je opgegeven voor een Mindfulness aan Zee sessie? Ook dan krijg je van te voren de locatie door. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de uiteindelijke groepsgrootte.

Workshops

Wil je tijdens je verblijf op Schiermonnikoog een zingevende invulling van de dag? Geef je dan op! Bij mij thuis gaan we aan de slag met thema’s als verlangens, levensverhalen en verandering. We gaan schrijven, luisteren, mediteren, ontspannen en ademen!

Retraite

Gun jezelf een retraite. De locatie mag je zelf bepalen of ik help je bij het vinden van een geschikte accommodatie. Ik maak een programma op maat voor je. naar aanleiding van je vraag.